top of page

routebeschrijving

De Lollipop is zowel met de auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
 
Met het Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station (uitgang centrum) steek je de Spoorlaan over en loop je linksaf. Neem vervolgens rechts de Willem II Straat (naast herberg "het Wapen van Tilburg") en loop deze helemaal uit.
Je kruist dan de centrale winkelstraat (bij de Febo) en dan ga je weer rechtdoor (Willemsplein). Aan het einde van ga je linksaf onder de flat door. De Lollipop vind je direct aan de linkerkant naast parkeergarage Emmapassage.
Wil je met de bus? De bushalte is maar op 2 minuten loopafstand. Buslijnen 1, 2, 7 en 8 stoppen allemaal bij halte "Stadhuisplein".
map_route2.png
Met de auto
Vanaf de A58 (Breda / Eindhoven) neem je afslag Tilburg centrum Goirle. Vervolgens ga je rechtsaf richting Tilburg. Volg de Ringbaan-West en ga rechtsaf bij de Westpointtoren de Hart van Brabantlaan op. Volg deze weg voorbij het Centraal station. Dan rechtsaf naar de Heuvel (Bij ABN bankkantoor). Volg deze weg tot aan de Paleisring. De Lollipop bevind zich aan de rechterkant. Parkeren kun je in parkeergarage Emmapassage gelegen naast de Lollipop. Is deze vol? Rijdt dan rechtdoor tot aan garage Louis Bouwmeesterplein. Let op! De garages zijn geopend tot 04:30 uur. 
 
Vanaf de A59 (Waalwijk / Den Bosch) volg je de borden Tilburg / Efteling. Rijd deze helemaal door Tilburg in tot aan de rotonde (met het draaiende huis). Ga linksaf Ringbaan Noord op. Volg deze weg tot onder het spoorviaduct en ga dan rechtsaf. Vervolgens sla je linksaf de Heuvel op (Bij ABN bankkantoor). Volg deze weg tot aan de Paleisring. De Lollipop bevind zich aan de rechterkant. Parkeren kun je in parkeergarage Emmapassage gelegen naast de Lollipop. Is deze vol? Rijdt dan rechtdoor tot aan garage Louis Bouwmeesterplein. Let op! De garages zijn geopend tot 04:30 uur. 
 
Parkeergarage Emmapassage heeft in het weekend een gefixeerde prijs van maximaal €6.
De garage is niet bereikbaar tijdens de Tilburgse kermis en Festival van het Levenslied
 
bottom of page