top of page
topbanner2.png
sandfade.jpg

Jullie meest gestelde vragen

 • Moet ik betalen om binnen te mogen komen?
  Nee, Capt. J's Hurricane heeft gratis toegang. Wel kan het voorkomen dat je voor een specifiek evenement tickets moet kopen, maar dit wordt dan vooraf aangegeven bij het event op de website en Facebook.
 • Waar kan ik jullie routebeschrijving vinden?
  Een uitgebreide routebeschrijving voor zowel de auto als het openbaar vervoer vind je HIER
 • Zijn jullie ook open op feestdagen?
  Op 2e Pinksterdag en Kerstavond zijn we gesloten. 2e Paasdag is afhankelijk van het mooie weer en Nieuwjaarsdag zijn we alleen geopend, indien dit in het weekend valt. Alle andere feestdagen zijn we wel geopend.
 • Kan ik bij jullie pinnen?
  Jazeker kan dat. Zowel met je pincode als contactloos (pas of telefoon)
 • Hebben jullie een bewaakte garderobe?
  Nee die hebben we helaas niet.
 • Kan ik bij jullie ook eten?
  Sinds kort beschikken we over een kleine keuken waar we allerlei kleine gerechtjes, zoals snacks kunnen bereiden. Heb je liever een volledige lunch of diner? Onze buren van 't Elfde Gebod serveren kun gehele kaart ook op ons terras.
 • Kan ik reserveren bij jullie?
  Voor een te gekke party ben je bij ons op de juiste plek! We zijn beschikbaar voor allerlei feestjes. Klik HIER voor meer informatie, de voorwaarden en direct reserveren.
 • Hebben jullie een rookruimte?
  We hebben geen rookruimte en helaas ook een sigarettenautomaat meer. Roken is binnen niet toegestaan, ook vapers niet. Roken is alleen toegestaan op het terras (met heaters)
 • Ik wil graag naar Roze Maandag komen. Wat is de beste tijd?
  De Lollipop is al jaren dé hotspot tijdens Roze Maandag. Met een Main Stage, een 2nd stage, tal van DJ's en 15 tappunten is het die dag voornamelijk buiten te doen. Met een paar duizend gasten voor de deur en ongeveer 300 gasten binnen kunnen we wel zeggen dat het altijd heel erg druk wordt bezocht. We starten al om 12:00 uur smiddags en gaan buiten door tot 01:00 uur snachts. Dan sluit de kermis en moeten we ook buiten stoppen. Maar binnen gaan we gewoon nog door tot 04:00 uur. Zorg dus dat je voor 01:00 uur 's nachts binnen bent, anders wordt het aansluiten in die heeeele lange rij.
 • Is het Festival van het Levenslied gratis?
  Ja dat is gratis toegankelijk. Het podium staat zelfs bij ons voor de deur, dus beste plek gegarandeerd! Het 2 daags festival is het grootste gratis levensliedfestival van Nederland. Ieder jaar, begin juni is het weer zover! Dan kan iedereen weer twee dagen meedeinen op de bekende Nederlandstalige Levenslied-muziek in de binnenstad van Tilburg. Optredens van Corry Konings, Django Wagner, Marianne Weber, Wolter Kroes, Danny de Munk, Frans Bauer, Ruth Jacott, René Schuurmans, John de Bever, Henk Dissel, Jannes, Wesley Klein, Rob de Nijs, Samantha Steenwijk, Willeke Alberti, John West en vele anderen. Kaartjes? Die heb je niet nodig om dit unieke festival te bezoeken. Een goed humeur is voldoende. Al meer dan een kwart eeuw geven de horeca aan de Paleisring, vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit bijzondere en grootse festival cadeau. En daar zijn we trots op. Het gedachtegoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: jong en oud, arm en rijk! Op het festivalterrein is iedereen gelijk.
 • Waar kan ik jullie evenementen vinden?
  We publiceren al onze evenementen op onze website en op Facebook. Specifieke informatie m.b.t. onze grote events en Lollipop Outdoor, zoals DragWars en de Tilburgse Kermis vind je HIER
bottom of page