top of page
dragwars background3.png
dragwars2023_PT.png

Prepare for battle and get ready for Drag Wars!


Vorig jaar won Deboraah Sache de Nevez DragWars en daarmee de titel Miss Travestie Tilburg. Afgelopen oktober wist zij ook de titel van Miss Travestie Holland binnen te slepen, waardoor De Lollipop na al die jaren een echte Miss Holland heeft kunnen leveren. Deboraah nogmaals gefeliciteerd! 

DragWars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en drukst bezochte dragqueenverkiezingen van Nederland.

Heb jij ook zo genoten van DRAGWARS tijdens de Valse Start van Roze Maandag 2022? Dit jaar doen we het uiteraard gewoon wéér!

dragwars logo.png

Zondag 23 juli 2023... het is de dag voor Roze Maandag en we maken ons op voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan, net als in 2022 honderden toeschouwers klaar wanneer onze deelnemers hun act mogen laten zien op ons grote buitenpodium.

 

De deelnemers laten 1 zelfgekozen act zien. Na alle acts kan het publiek stemmen welke deelnemers in de Top 2 belanden. De 2 top finalisten strijden om de titel in de DragBattle. De jury geeft commentaar op de performance en kiest de uiteindelijke winnares.

​Na de finale tellen we samen met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2022 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur!

Drag Wars is gratis toegankelijk voor iedereen. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van miss Dee Dee Janssens i.s.m. onze vakjury.

Wil jij ook meedoen aan DragWars? Deelname is geheel gratis.

De winnares wint naast een mooi prijzenpakket ook een finaleplaats voor de Miss Travestie Holland verkiezing in oktober 2023.

De Runner-up wordt direct geplaatst voor de finale van Holland's Next Best Drag Artist in april 2024.

Geef je snel op via info@delollipop.eu en vermeld in je mail:

  • Je naam

  • Je dragnaam

  • Je telefoonnummer

  • Stuur een recente foto van jezelf in drag mee