top of page
dragwars background3.png
dragwars2024_PT.jpg

Prepare for battle and get ready for Drag Wars!


Faith Intervention is de winnares van DragWars en wint daarmee de titel Tilburgs Best Drag Artist 2023. En net als onze vorige winnares Deborah Sache de Nevez in 2022 heeft Faith Intervention ook de tital Holland's Best Drag Artist 2023 gewonnen. Een heel jaar lang is Faith onze nationale Queen. Dubbel gefeliciteerd dus! 

DragWars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en drukst bezochte dragqueenverkiezingen van Nederland.

Heb jij ook zo genoten van DRAGWARS tijdens de Valse Start van Roze Maandag 2023? In 2024 doen we het uiteraard gewoon wéér!

dragwars logo.png

Zondag 21 juli 2024... het is de dag voor Roze Maandag en we maken ons op voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan, net als in 2023 honderden toeschouwers klaar wanneer onze deelnemers hun act mogen laten zien op ons grote buitenpodium.

De deelnemers laten 1 zelfgekozen act zien. Na alle acts kan het publiek stemmen welke deelnemers in de Top 2 belanden. De 2 top finalisten strijden om de titel in de DragBattle. De jury geeft commentaar op de performance en kiest de uiteindelijke winnares.

​Na de finale tellen we samen met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2024 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur!

Drag Wars is gratis toegankelijk voor iedereen. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van miss Dee Dee Janssens i.s.m. onze vakjury.

Wil jij ook meedoen aan DragWars? Deelname is geheel gratis.

De winnares wint naast een mooi prijzenpakket ook een finaleplaats voor de nieuwe Hollands Best Drag Artist verkiezing in oktober 2024. Dit is de nieuwe verkiezing die in plaats is gekomen van Miss Travestie Holland.

Ga jij net als onze winnaressen van 2022 en 2023 ook die titel winnen?

Geef je snel op via info@delollipop.eu en vermeld in je mail:

  • Je naam

  • Je dragnaam

  • Je telefoonnummer

  • Stuur een recente foto van jezelf in drag mee

bottom of page